Tjäna pengar till laget eller klassen

Sälj BBQ-kit med ekologiska grillsåser och tjäna pengar till laget & klassen

TRIPLE CROWN BBQ-KIT SÄLJS FÖR 150 KR – NI TJÄNAR 40 KR/ST

SÄLJ BBQ-KIT EKO

Sälj BBQ-kit EKO - tjäna pengar med gott samvete

Grilla med gott samvete! BBQ-såserna i vårt BBQ-kit är ekologiska.

Triple Crowns ekologiska bbq-såser är flerfaldigt prisbelönta. De tillagas från grunden i hjärtat av USA. Ingredienserna är ekologiska och av högsta kva­lité. Det och en BBQ rub med 100 % naturliga kryddor gör det här till ett väldigt lättsålt BBQ-kit.

Ekologisk produkt från Idrottssupport
Tjäna pengar med gott samvete – sälj ekologiska grillsåser

 

BBQ-kittet innehåller två ekologiska bbq-såser, Classic Tangy, Sweet & Smokey och Cayenne Hot & Spicy samt en Sweet & Smokey Rub.

 

När grillarna plockas fram på våren är det enkelt att tjäna pengar till klassen eller laget med våra ekologiska bbq-såser och 100 % naturliga bbq rub.

Triple Crown USDA organic
Triple Crown Blue Ribbon Minnesota State Fair
Triple Crown Best in Test Minnesota State Fair

BBQ-KIT EKO

I KORTHET:

EKOLOGISKA GRILLSÅSER

NATURLIGA KRYDDOR

VEGETARISKT

LOVE! My favorite BBQ sauce I've ever found... period! Great taste and right amount of sweetness and smoke. We use it on all sorts of meat.

SÄLJ ALLA PRODUKTER MED BESTÄLLNINGSLISTA

TJÄNA I SNITT 43 KR/PRODUKT

BÖRJA SÄLJA BBQ-KIT EKO NU!

SNABBFAKTA

  • Året-runt-produkt
  • Två ekologiska bbq-såser
  • En bbq rub
  • Vikt: 2 x 250 ml, 114 g
  • Säljpris: 150 kr
  • Ni tjänar: 40 kr
  • Tillverkas i USA
Ekologisk produkt från Idrottssupport

TRIPLE CROWN BBQ-KIT

– GRILLA MED GOTT SAMVETE

Classic: Tangy, Sweet & Smokey
Ekologisk BBQ-sås

En äkta Kansas City bbq-sås, med mustig smak av tomat, sötma och rökighet. Den här klassikern passar till alla typer av grillade rätter. Pensla på som glace under grillningen eller servera som sås till den färdiga rätten.

 

Classic bbq-sås är en utmärkt smaksättare till exempelvis pastasås, pytt-i-panna, stekt kyckling, kötträtter och mycket annat.

 

Vikt: 250 ml

 

Ingredienser

Cayenne: Hot & Spicy
Ekologisk bbq-sås

Det här är ett riktigt kraftpaket! Hot & Spicy är en bbq-sås med tre sorters peppar som ger en grillupplevelse utöver det vanliga.

 

Vikt: 250 ml

 

Ingredienser

Sweet & Smokey  Rub
100 % NATURLIGA KRYDDOR

En härligt god rub tillverkad av 100 % naturliga kryddor. Passar till allt du vill grilla, antingen som rub eller som extrakrydda till den färdiga rätten.

 

Vikt: 114 g

 

Ingredienser

Seriously. Thee best BBQ sauce. Ever. I had my family over this summer a lot and everyone asked if we had some in our fridge and of course I always do!!
MER INFORMATION OM TRIPLE CROWN BBQ-KIT
BBQ-KIT MED EKOLOGISKA GRILLSÅSER

BBQ-KIT MED EKOLOGISKA GRILLSÅSER

TVÅ EKOLOGISKA GRILLSÅSER OCH 100 % NATURLIG BBQ RUB

BBQ-KIT MED EKOLOGISKA GRILLSÅSER

 

BBQ-såserna i vårt BBQ-kit är trefaldiga vinnare av Minnesota State Fair Blue Premium – en av de mest prestigefyllda mattävlingarna i USA. De placerar sig dessutom i toppskiktet i den största bbq-tävlingen i Nordamerika.

 

Det har tagit flera år att utveckla smakerna i bbq-såserna till den perfektion som kännetecknar dem idag. De tillverkas av varsamt utvalda ekologiska ingredienser av ett familjeägt företag i Minnesota. Såserna är helt vegetariska, glutenfria och

 

Vår bbq rub innehåller bara naturliga kryddor och är helt fria från tillsatser. Resultatet blir en rub som förhöjer smaken på alla typer av grillrätter.

 

BBQ-såserna penslas på i slutet av grillningen eller serveras som goda såser till måltiden.

 

Serveringstips

 

Grillade kycklinglår: Blanda kyckling, Triple Crown BBQ Rub och olja i en skål. Lägg gärna till Cayenne BBQ Sauce för extra smak. Låt det dra en stund och grilla sedan långsamt med indirekt grillning i ca 100-125° i ca 2 timmar.

Servera med dina favorittillbehör och Triple Crown BBQ Sauce.

 

Grilla vegetariskt: Blanda tofu med Triple Crown BBQ Sauce, forma till biffar och lägg på grillen. Servera med grillade grönsaker.

 

Smaksättning: Tillsätt BBQ Sauce när du lagar köttfärslimpa, hamburgare, köttfärssås, grytor m.m. Byt ut HP-såsen mot Triple Crown BBQ Sauce när du äter pytt-i-panna nästa gång. Användningsområdena är oändliga!

 

Ingredienser

LÄS MER OM VÅRA ANDRA PRODUKTER