Tjäna pengar till laget eller klassen

ALLA FÅR VARA MED

Idrottssupport ger ungdomar chansen att vara delaktiga genom att tjäna ihop pengar till lagkassan eller klasskassan,

vare sig det handlar om att köpa nya bollar till laget eller åka på drömresan med klassen.

ENKELT, TRYGGT & ROLIGT

Det är det allra viktigaste för oss. Ni ska ha roligt tillsammans på vägen mot era drömmars mål.

 

LÄTTSÅLT

Det är lätt att sälja våra produkter och tjäna pengar till laget, föreningen eller klassen, eftersom de efterfrågas av de flesta och folk köper dem om och om igen.

 

PRODUKTER MED HÖG KVALITÉ

För att ge er bästa tänkbara förutsättningar arbetar vi med hög kvalité. Våra produkter är speciellt utvalda för att passa idrottsföreningar och skolklasser, flera av dem är dessutom ekologiska. För att skapa fler försäljningstillfällen och fler möjligheter att tjäna pengar till laget eller klassen erbjuder vi både året-runt- och säsongsprodukter. Läs mer…

Inga risker0%
Inga utlägg0%
Premiumprodukter0%
Enkelt, tryggt & roligt0%

BÖRJA TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN & LAGET NU!

9 SKÄL ATT VÄLJA IDROTTSSUPPORT

 Vi vill göra det enkelt för er att tjäna pengar till laget eller klassen. Därför tar ni aldrig några risker, ni ligger aldrig ute med pengar och ni kan vara säkra på att vi alltid håller vad vi lovar.

LÄTTSÅLDA DELIKATESSER

Våra produkter är speciellt utvalda för att passa idrottsföreningar och skolklasser. De är av högsta kvalité, flera är svenska, prisbelönta och ekologiska.

INGA UTLÄGG - INGA RISKER

Ni ligger aldrig ute med pengar, utan betalar först efter att ni har sålt klart och samlat in pengarna. Inga dolda avgifter och alltid fri frakt.

ENKELT, TRYGGT & LÄTTSÅLT

Det är lätt att sälja våra produkter och tjäna pengar till laget eller klassen, eftersom de efterfrågas av de flesta och folk köper dem om och om igen.

TJÄNA PENGAR MED GOTT SAMVETE

Det ska kännas bra att sälja våra produkter. Vi har exempelvis salami med svenskt kött, ekologisk prisbelönt olivolja och tacokrydda helt utan socker och tillsatser.

BRETT SORTIMENT

Vi vet att ju mer ni kan erbjuda desto mer kan ni sälja. Sälj vårt breda sortiment av läckra delikatesser med beställningslista så tjänar ni extra mycket pengar till föreningen, laget eller klassen.

ÅRET-RUNT- & SÄSONGSPRODUKTER

För att skapa fler möjligheter att tjäna pengar till träningsläger eller klassresan erbjuder vi året-runt- och säsongsprodukter.

VI HJÄLPER ER HELA VÄGEN

Från start till mål finns vi redo att hjälpa er att lyckas med er försäljning. Vårt säljmaterial kan specialanpassas utifrån era önskemål för att göra det enklare att tjäna pengar till föreningen.

VI SPONSRAR IDROTTSFÖRENINGAR

Vi hjälper inte bara lag, föreningar och skolklasser att välja ut och sälja de mest lönsamma produkterna. Vi går också in och sponsrar ett flertal idrottsföreningar.

SNABBT, ENKELT & ROLIGT

Det är det allra viktigaste för oss. Det ska gå snabbt och enkelt för er att tjäna pengar till laget eller klassen. Och, framför allt: Ni ska ha roligt tillsammans på vägen mot era drömmars mål.

SNABBT, TRYGGT & ENKELT

Sälj salami med svenskt kött - tjäna pengar med gott samvete

När vi väljer produkter har vi utifrån vårt perspektiv bara valt de bästa tänkbara leverantörerna, som har erkänt hög kvalité. Vi väljer så långt det är möjligt svenskt, ekologiskt och närproducerat. Vi vill ju att er försäljning ska vara så rolig och snabb som möjligt, så att ni enkelt tjänar pengar till klassen, laget, föreningen eller klubben.

 

Skulle ni sakna något i vårt produktutbud så hör av er så ska vi se om vi kan hjälpa er. Vi har många års erfarenhet inom såväl livsmedelsindustrin som inom idrott och sponsring.

SAMLA PENGAR TILL LAGKASSAN & KLASSKASSAN!

Håll dig uppdaterad om våra nyheter och events – gilla oss på Facebook!