fbpx
Om oss
Alla får vara med Idrottssupport ger ungdomar chansen att vara delaktiga genom att tjäna ihop pengar till lagkassan eller klasskassan, vare sig det handlar om att köpa nya bollar till laget eller åka på drömresan med klassen. Ni som klass/förening tar aldrig några risker, ni ligger aldrig ute med pengar och ni kan vara säkra på att vi håller vad vi lovar.
logo
Produkter av hög kvalitét För att ge er bästa tänkbara förutsättningar arbetar vi med hög kvalitét. Våra produkter är speciellt utvalda för att passa idrottsföreningar och skolklasser, flera av dem är dessutom ekologiska. För att skapa fler försäljningstillfällen och fler möjligheter att tjäna pengar till laget eller klassen erbjuder vi både året-runt- och säsongsprodukter.
Snabbt, tryggt & enkelt När vi väljer produkter har vi utifrån vårt perspektiv bara valt de bästa tänkbara leverantörerna, som har erkänt hög kvalité. Vi väljer så långt det är möjligt svenskt, ekologiskt och närproducerat. Vi vill ju att er försäljning ska vara så rolig och snabb som möjligt, så att ni enkelt tjänar pengar till klassen, laget, föreningen eller klubben.
Vad ska ni göra för pengarna? Start en försäljning här